Pages Menu
Sporting Sittard '13

Boss Park

Categories Menu

Sponsormogelijkheden

vormen van sponsoring

Er zijn bij Sporting Sittard’13 diverse manieren van sponsoring mogelijk.

 

  • Shirt-sponsor. In overleg met het bestuur kunt u een team van de vereniging sponsoren en uw reclame-boodschap op de voor- en/of achterkant van het shirt plaatsen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het gesponsorde team en worden in overleg met u vastgesteld.

 

  • Bord-sponsor. Er wordt een reclamebord van u langs het hoofdveld geplaatst. Hiervoor zijn er 2 opties. Optie 1 is dat Sporting Sittard’13 het bord laat maken. Uw bord blijft dan minimaal gedurende de periode van 3 seizoenen langs het veld hangen. De kosten bedragen in het 1e seizoen 250,- EURO en het daaropvolgende seizoen telkens 100,- EURO per seizoen. Optie 2 houd in dat u het bord zelf laat maken. Sporting Sittard’13 plaatst het bord vervolgens langs het hoofdveld. De kosten bedragen 100,- EURO per seizoen.

 

  • Balsponsor. U sponsort een wedstrijdbal naar keuze tijdens een wedstrijd van het 1e elftal. De kosten bedragen 70,- EURO.

 

  • Club van 50. U sponsort 50,- EURO en ben lid van de club van 50.

 

 

In de kantine is een monitor geplaats waarop alle bordsponsoren, balsponsoren en leden van de club van 50 op worden geprojecteerd op wedstrijddagen van de senioren- en jeugdteams.

 

Als u andere ideeën hebt op gebied van sponsoring, kunt u altijd contact met het bestuur van Sporting Sittard’13 opnemen om deze te bespreken.