Pages Menu
Sporting Sittard '13

Boss Park

Categories Menu

Rabobank Clubkas Campagne

Uw club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Wij hebben de inschrijving van uw vereniging/stichting voor de Rabobank Clubkas Campagne positief beoordeeld. Hierbij ontvangt u de definitieve goedkeuring van de deelname van uw vereniging/stichting aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Wie kunnen er stemmen? Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 10 mei tot en met dinsdag 23 mei brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 april 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/wm, onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.